t. 020 6473036 | e. info@2ndx.nl

The leading luxury 2nd hand shop to buy and sell your designer & top fashion pieces!

Over ons


2ndx.nl (SecondTime) is sinds 1976 een  begrip voor high-end 2e hands/vintage kleding in Amstelveen, nabij het stadshart. Goed te bereiken met auto en gratis parkeren. (Let op max. 2 blauwe P zone's aan de kant van de Frans Halslaan).

In 2008 overgenomen door stylist/concept bedenker van ”exchange your wardrobe”, Coosje van Schie. Haar  ervaring op gebied van design en kleding heeft deze winkel tot een ware schatkamer van de mooiste en meest bijzondere exclusieve designer kleding en fashion gemaakt. Altijd op zoek naar de laatste trends en originaliteit. De dagelijks nieuwe inbreng maakt dat de winkel er iedere dag weer anders uitziet. Je kunt zomaar ineens jouw "schat" vinden;))..

Coosje is een groot voorstander van hergebruik / recycling. De winkel is een genot voor het oog en een uitdaging voor iedereen die nog nooit aan 2e hands gedacht heeft… Van harte welkom!

Onze openingstijden zijn: !!
Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 1300 tot 1800 uur!


Wil je inbrengen?

Kom je voor het eerst? Dat kan op afspraak zodat wij tijd en aandacht voor je in kunnen plannen.
Ben je al klant dan kan je jouw items schoon, gewassen en ajb netjes gevouwen in een tasje inbrengen met je
naam en klantnummer ajb!

Bel 020 6473036 WELKOM

Voorjaar- zomer inname:
Vanaf 1 februari nemen wij voorjaar en zomer kleding, schoenen, tassen, hoeden, accessoires ook sieraden, bv horloges, sjaals, ceintuurs en tassen in. (High-end & Designers)
Herfst- winter inname:
Vanaf 1 september nemen wij herfst- winter kleding, schoenen, laarzen, hoeden, accessoires ook sieraden, bv horloges, sjaals, ceintuurs en tassen in. (High-end & Designers)

Je kunt op onze merken pagina kijken welke merken wij zoal innemen, of voor een sfeer impressie, zie onze instagram.
secondtime2ndx (instagram volg ons voor alle updates;)