t. 020 6473036 | e. info@2ndx.nl

The leading luxury 2nd hand shop to buy and sell your designer & top fashion pieces!

Over ons


2ndx.nl (SecondTime) is sinds 1976 een  begrip voor high-end 2e hands/vintage kleding in Amstelveen, nabij het stadshart. Goed te bereiken met auto en gratis parkeren. (Let op max. 2 blauwe P zone's aan de kant van de Frans Halslaan).

In 2008 overgenomen door stylist/concept bedenker van ”exchange your wardrobe”, Coosje van Schie. Haar  ervaring op gebied van design en kleding heeft deze winkel tot een ware schatkamer van de mooiste en meest bijzondere exclusieve designer kleding en fashion gemaakt. Altijd op zoek naar de laatste trends en originaliteit. De dagelijks nieuwe aanwas in collectie reflecteert haar persoonlijkheid en smaak voor zowel kwaliteit, als presentatie en sfeer.

Zij is een groot voorstander van hergebruik / recycling. De winkel is een genot voor het oog en een uitdaging voor iedereen die nog nooit aan 2e hands gedacht heeft… Van harte welkom!

Onze openingstijden zijn:
di, wo, vrij en zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
Wij houden ons aan de RIVM adviezen. (mondkapje, 1,5m en handen reinigen).
Wil je inbrengen? Dat kan op afspraak zodat wij tijd en aandacht voor je in kunnen plannen.
Bel 020 6473036 WELKOM

Voorjaar- zomer inname:
Vanaf 1 februari nemen wij voorjaar en zomer kleding, schoenen, tassen, hoeden, accessoires ook sieraden, bv horloges, sjaals, ceintuurs en tassen in.
Herfst- winter inname:
Vanaf 1 september nemen wij herfst- winter kleding, schoenen, laarzen, hoeden, accessoires ook sieraden, bv horloges, sjaals, ceintuurs en tassen in.

Je kunt op onze merken pagina kijken welke merken wij zoal innemen, of voor een sfeer impressie, zie onze instagram. Onderaan deze pagina staat een instagram link.